Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Πολίτες ορκισμένοι να πάρουμε πίσω τα κλειδιά της χώρας μας

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Υπερήφανη για το βασανισμένο μας Λαό, προκαλώ τον οποιοδήποτε να ακούσει τις ομιλίες μου είναι όλες στο κανάλι της Διεξόδου στο YouTube, ούτε μια μέρα μια στιγμή δεν σταμάτησα να πιστεύω στο Λαό μας στην κρίση στο φιλότιμο στη δύναμη στην αξιοπρέπειά του
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Δείτε τις φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις των δύο "μεγάλων" πολιτικών αρχηγών, αδερφών και συναδέλφων(από την ίδια εταιρεία τρώνε ψωμί ή παντεσπάνι καλύτερα) Τσιπρα και Μητσοτάκη.... Ο Λαός μας τους έχει ήδη μαυρίσει τους έχει ήδη δείξει την πόρτα της εξόδου από την πολιτική ζωή της χώρας μας έχει ήδη εκφράσει την αποστροφή και την οργή του για τον όλεθρο που συντεταγμένα και ενορχηστρωμενα μας προκάλεσαν
Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ και με το Δημοψήφισμα και με τα συλλαλητήρια και θα το πει ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ και την Κυριακή!!!!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, άτομα στέκονται και πλήθος
Δεν χρειάζεται να γράψω ότι η ΔΙΕΞΟΔΟΣ θα έκανε τη μεγάλη έκπληξη χωρίς χορηγούς χωρίς μίντια χωρίς στήριξη μόνο με το λόγο το έργο και την αλήθεια μας για αυτό μας έκοψαν αντισυνταγματικά και πραξικοπηματικά!
Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί γιατί έχουμε χρέος να καθαρίσουμε τον τόπο μας από τους κηφήνες και τους σφετεριστές τους θαμώνες μασονικών στοών και υπαλλήλους πολυεθνικών λόμπι.
Πολίτες ορκισμένοι να πάρουμε πίσω τα κλειδιά της χώρας μας και να συμβάλλουμε να αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η Νομιμότητα.
Πηγαίνετε και Ιούνιο τις Εθνικές Εκλογές μπροστά σας θα μας βρείτε και στους δρόμους και στις κάλπες!
Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ σας κατάλαβε και σηκώθηκε και τώρα που σηκώθηκε βρείτε καλούς δικηγόρους μπας και την ισόβια κάθειρξη καταφέρουν να σας τη ρίξουν λίγο!!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες