Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Μήνυμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Αδέλφια Έλληνες Μακεδόνες, Θρακιώτες, Ηπειρώτες,
Αδέλφια Έλληνες Αιγαιοπελαγίτες. Κρητικοί
Έφτασε η ώρα της κάλπης. Της κάλπικης κάλπης. Που κάπου κάπου γεννάει εκπλήξεις.

Την Κυριακή ψηφίζετε για δήμαρχο. Στην Θράκη ο δήμαρχος δεν είναι αυτός που απλώς θα σας μαζεύει τα σκουπίδια, ή θα φτιάχνει πλατείες όπως στα περισσότερα φυσιολογικά μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Στην Θράκη μας ψηφίζετε για δήμαρχο για να σταματήσει ή να συνεχίσει να σφυρίζει αδιάφορα στον ήδη συντελούμενο εκτουρκισμό της Θράκης, στην δημιουργία νέου κράτους Μακεδονίας, στην αντικατάσταση πληθυσμού στο Αιγαίο από μουσουλμάνους που μας στέλνει η Τουρκία, στην ανεξαρτησία της Κρήτης, στην δημιουργία τσάμικου στην Ήπειρο, που οι προδοτικές κυβερνήσεις των Αθηνών όλων των χρωμάτων επιδιώκουν.
Οι κυβερνήσεις επιδιώκουν την χρήση και ονοματοδοσία της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας ως τουρκικής και την μεταστροφή της συνείδησης ακόμα και μη τουρκογενών πληθυσμών όπως οι πομάκοι που είναι ελληνικής συνείδησης σε τούρκους.
Τελικός στόχος είναι η κατάληψη των εδαφών της Θράκης μας από τους τούρκους όπως στην Βόρεια Κύπρο.
Οι εθελόδουλοι των Αθηνών πρόσφατα συναίνεσαν να διδάσκουν τα παιδιά σας την τουρκική ως δεύτερη γλώσσα, μέσα στην ελληνική επικράτεια.
Δεν είχαν το θάρρος και το αυτονόητο ένστικτο συντήρησης να πούνε στους τούρκους αυτό που είπαν οι Βούλγαροι.
Όταν ο τούρκος πρέσβης στην Βουλγαρία ζήτησε από τον Μπορίσοβ να διδάσκονται τα τουρκικά ως δεύτερη γλώσσα στην μουσουλμανική μειονότητα ανατολικής Θράκης, τον απέλασαν πάραυτα και του είπαν χωρίς περιστροφές ότι τα εδάφη που με το αίμα τους απελευθέρωσαν από τους οθωμανούς δεν θα τα σκλαβώσουν με τις υπογραφές τους εν καιρώ ειρήνης όπως κάνουν αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα.
Τα ίδια για την Μακεδονία μετά την κατάπτυστη. Αλλάζουν τα σύνορα της πατρίδας μας.
Μουσουλμανοποιούν τα νησιά μας.
Την Κρήτη την πάνε ανεξάρτητη. Όπως την Κύπρο.
Ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης που θα εκλέξετε οφείλει να είναι μία πλήρης πολιτική προσωπικότητα, κι όχι ένας δήθεν τοπικός διαχειριστής.
Ο δήμαρχος που θα εκλέξετε οφείλει να είναι κάποιος που ξεκάθαρα θα πει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρης και προδοτική, ότι προέκυψε κατόπιν δωροδοκίας, εκβιασμού και δράσης ξένων μυστικών υπηρεσιών. Κι επομένως ότι καμία κυβέρνηση δεν πρέπει να την εφαρμόσει.
Αποκοπή της Μακεδονίας από τον κορμό της Ελλάδας σημαίνει άμεση και αυτοδίκαιη αποκοπή της Θράκης από τον κορμό της Ελλάδας μας.
Ο δήμαρχος που θα εκλέξετε πρέπει να πει ότι τα αληθινά κράτη ποτέ δεν αυτοχειριάζονται,
Ποτέ δε συναινούν στον εδαφικό τους ακρωτηριασμό κι εννοείται,
Δεν σέβονται ποτέ κανένα παλιόχαρτο που αναγγέλλει κι οδηγεί στα παραπάνω
Ο δήμαρχος δεν μπορεί να είναι κάποιος που πρόσκειται στους πράκτορες ξένων εθνικών συμφερόντων , που είναι η σημερινή μας κυβέρνηση.
Ο δήμαρχος δεν μπορεί να είναι κάποιος που πρόσκειται ή υποστηρίζεται από κόμματα που λένε μυξοκλαίγοντας ότι δεν συμφωνούν με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών αλλά ότι δυστυχώς με πόνο καρδιάς θα την εφαρμόσουν,
Γιατί λέει, δεν μπορεί να ακυρωθεί, ή γιατί το κράτος έχει συνέχεια, ή γιατί οι διεθνείς εταίροι μας δεν θα μας αφήσουν, ή γιατί ανήκουμε στην Ευρώπη και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Λες και ο Κολοκοτρώνης χρειαζόταν την άδεια δικαστηρίου ή την έγκριση των Τούρκων για να ελευθερώσει το έθνος μας και τα εδάφη μας.
Και Τα λένε αυτά οι εθελόδουλες κυβερνήσεις , την ίδια ώρα; Που οι τούρκοι λένε ότι η πατρίδα μας, το Αιγαίο, η Θράκη μας, η κύπρος, είναι δικά τους εδάφη και σκοπεύουν να τα καταλάβουν, ήδη τα καταλαμβάνουν.
Όσοι σας τα λένε αυτά, ή τα κόμματα που τους υποστηρίζουν 
ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ, είναι το ίδιο πράκτορες με τους σημερινούς.
Ο δήμαρχός μας είναι ο μπροστάρης μας, είναι αυτός που θα μας καθοδηγήσει τι να κάνουμε και πώς να οπλιστούμε σ’αυτό που έρχεται.
Ο δήμαρχός μας είναι αυτός που θα μας διαφωτίσει και θα μας εκπαιδεύσει με τις καθημερινές του ομιλίες να αλλάξουμε την κεντρική ηγεσία και την πορεία της πατρίδας μας.
Μακριά από Πατούληδες, Τζιτζικώστες, Δούρου και λοιπούς δημοσιοσχεσίτες που την Ελλάδα την έχουνε ξεγραμμένη και επιδιώκουν το κοντόφθαλμο προσωπικό και κομματικό τους όφελος ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Δήμαρχος Δοξάτου πρέπει να είναι ο Δαλακάκης που κήρυξε ανεπιθύμητη την Νοτοπούλου. Δήμαρχος στο Ηράκλειο της Κρήτης πρέπει να είναι ο Νινιωτάκης που σήκωσε ψηλά την σημαία της Μακεδονίας στην Κρήτη. Δήμαρχος της Κομοτηνής πρέπει να είναι ο Κώστας Καραϊσκος που θα αντιταχθεί στην τουρκοποίηση της Θράκης. Δήμαρχος στο Άργος πρέπει να είναι ο Δημήτρης Καμπόσος που και αυτός σήκωσε ψηλά την σημαία του τόπου καταγωγής του Μεγάλου Αλέξανδρου.
Ψήφισε ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΣ 
ΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ, 
ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ, 
ΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, 
ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, 
ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΑΣ.