Νέα-Ανακοινώσεις-Δελτία-Άρθρα-Επικαιρότητα

Ο Manu Bennett διαφημίζει στην υφήλιο τη μία και μοναδική Μακεδονια!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
Στο πλάι της Επικεφαλής του Κινήματος "Διέξοδος  Ελλάς", Γεωργίας Μπιτάκου, τάσσεται ο διεθνούς φήμης σπουδαίος ηθοποιός και ακτιβιστής Manu Bennett (Spartacus, Hobit, Arrow) που σήμερα ταξίδεψε στην Αμφίπολη στη μια και μοναδική Μακεδονία προβάλλοντας την αλήθεια για την Ελληνικότητά της στους εκατομμύρια θαυμαστές του!

Οι Μαοροι πρόγονοι του BENNETT είχαν πολεμήσει στη μάχη της Κρήτης και ο διάσημος ηθοποιός ως άξιος συνεχιστής τους τάχθηκε ως σπουδαίος φιλέλληνας χρόνια τώρα στο πλευρό της Μπιτάκου στηρίζοντας τους αγώνες του Κινήματος για ανεξαρτησία και ελευθερια της Ελλάδος συμβάλλοντας στη διεθνοποίηση της Ελληνικής τραγωδίας .
Η Γεωργία είχε προγραμματίσει μαζί του περιοδεία σε Μακεδονία και Θεσσαλία αλλά η αιφνιδιαστική απόφαση του Αρείου Πάγου να αποκλείσει το Κίνημα λόγω εμβλήματος από τις ευρωεκλογές την έφερε εσπευσμένα πίσω στην Αθηνα προκειμένου  να καταθέσει ένσταση και αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενώ ο BENNETT συνεχίζει την προβολή της Μακεδονίας για να συναντήσει την καλή του φίλη το ερχόμενο Σάββατο στη Σπάρτη καλεσμένοι του ευεργέτη διάσημου Λάκωνα γιατρού για τα παγκόσμια ιατρικά συνέδρια που διοργανώνει Δημήτρη Σπαντιδου.
Η Ελληνίδα ακτιβίστρια δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως θαυμάστρια του Bennett απο τα Σκόπια τον προσκάλεσε στη «Μακεδονία» για να λάβει την απάντηση «Μα είμαι στη Μακεδονία»!
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μάχη για ελεύθερη Ελλαδα τάσσονται ξανά μεγάλοι φιλέλληνες !

Την Κυριακή θα παραστούν μαζί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του καλού τους φίλου εκδότη Τάσου Γκουριώτη.
Όσο εγώ τρέχω κατά των πραξικοπηματιών στην Αθήνα, ο καλός μου φίλος διεθνούς φήμης ηθοποιός Manu Bennett που παραμένει Ελλάδα για να βοηθήσει τον αγώνα μας, διαφημίζει στην υφήλιο τη μία και μοναδική Μακεδονια!!!!

Το Σάββατο θα είμαστε μαζί στη Σπάρτη δυστυχώς χάσαμε μέρες από το οδοιπορικό στη Μακεδονία και Θεσσαλία που είχα κανονίσει αλλά όπως βλέπετε τίποτα δεν μπορεί να μας ρίξει η αλήθεια θα θριαμβεύσει και η Πατρίδα μας θα σωθεί! δήλωσε η Γεωργία Μπιτάκου.